Breathe the Balo Atmosphere

Onze boetiek is ondergebracht in een voormalige notariswoning. Hoge deuren en plafonds stralen ook vandaag nog de klasse uit van vroeger. In dit tijdloos decor komt hedendaags design volledig tot zijn recht.

Via verfijnde presentaties, die meer weg hebben van een echte woning dan van een winkelopstelling, maakt u kennis met discrete luxe en met onze visie op schoonheid en oog voor detail.

Experience
Experience

Fashionable furniture and timeless design items

Balo heeft alles in huis voor een verfijnde levensstijl. Onze internationaal gerenommeerde meubel- en designboetiek in Mol bij Antwerpen inspireert, adviseert, dirigeert… en stemt de sfeer van uw woning of buitenverblijf af op uw eigen smaak en persoonlijkheid.

Balo staat voor topmerken als Minotti, B&B Italia, Flexform, Knoll,… Tijdloze vormgeving en kwaliteitsdesign staan garant voor de creatie van uw uniek interieur.

Experience
Experience

Not your traditional furniture store

De boetiek heeft niets van een klassieke showroom, maar presenteert daarentegen alle items in realistische sfeerruimtes, met de juiste beleving en gevoel. Op deze manier komen ook onze uitgebreide selectie lifestyle en cadeauartikelen perfect tot hun recht. Een zorgvuldig uitgekozen mix van parfums, porselein, lederwaren en designobjecten van Acqua di Parma, Missoni, Alessi, …

Experience